Times of Suriname

$UVHQDO ZLQW YDQ /D]LR

- Een speler van Arsenal wordt goed verdedigd door een tegenstand­er. (Foto: Nusport)

9O(7%AL - Arsenal heeft een prima generale repetitie achter de rug voor de seizoensou­verture van volgende week in de Premier League tegen Manchester City. 'e formatie van coach 8nai (mery won ziMn laatste oefenwedst­riMd van de voorbereid­ing zaterdagav­ond van Lazio

- . Lazio speelt nog vriendscha­ppeliMk tegen +annover

en %orussia 'ortmund, alvorens het op augustus in eigen huis tegen Napoli ziMn eerste wedstriMd van het nieuwe 6erie A-seizoen speelt. Arsenal, waar zomeraanwi­nsten 6tephan Lichtstein­er en Lucas 7orreira als basisspele­rs officieus debuteerde­n, begon sterk aan de wedstriMd in de )riends Arena in 6olna. Nadat een goede doelkans in het eerste kwartier nog niet aan Ale[andre Lacazette was besteed, hielp 5eiss Nelson de (ngelsen na achttien minuten voetballen aan een voorsprong. 'e achttienMa­rige belofte kon in de rebound eenvoudig scoren nadat Ale[ ,wobi in eerste instantie de paal had geraakt.

Na de openingstr­effer liet ook Lazio zich in aanvallend opzicht gelden. )elipe Caicedo vuurde na goed voorbereid­end werk van 'usan %asta en Marco Parolo naast, terwiMl Luis Alberto met een vernuftig balletMe de bovenkant van de lat raakte. Aan de overziMde schoot Granit ;haka, die ziMn eerste minuten maakte sinds ziMn deelname aan het WK met =witserland, nog over van grote afstand. 9lak na de onderbreki­ng dook Lazio andermaal gevaarliMk op voor %ernd Leno, maar ditmaal zeilde een poging van Parolo voorbiM het doel van de 'uitser. Namens Arsenal stuitte Lacazette op 6ilvio Proto na een fraaie combinatie tussen Pierre-(merick Aubameyang en ,wobi. Aubameyang zorgde zelf na ruim een uur spelen uiteindeli­Mk voor de eindstand na goed doorzetten van Mohamed (lneny en Lacazette vond hiM via een Lazio-verdediger de verre hoek. (VI)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname