Times of Suriname

Fer met Portmore United naar kwartfinal­e Concacaf League

-

VOETBAL - Donnegy Fer heeft met Portmore United, de kampioen van Jamaica, de kwartfinal­e bereikt van de Scotiabank Concacaf League, door in de penaltyser­ie met 7-6 te winnen van AD Santos van Costa Rica. Fer startte in het National Stadium in de basis.

Portmore United won de eerste wedstrijd tegen AD Santos, met Fer in de basis, met 2-1. Donderdag tijdens de return gingen Fer en zijn teamgenote­n met 2-1 ten onder. Doordat het onderlinge resultaat van de twee wedstrijde­n 33 was, moesten strafschop­pen de winnaar bepalen. Portmore United won die met 7-6 en gaat verder. AD Santos nam door doelpunten van Ronaldo Dinolis en Brayan Lopez de voorsprong, maar nog voor het rustsignaa­l was het Maalique Foster die voor Portmore United scoorde. Net als in de eerste wedstrijd werd Fer, voormalige speler van Transvaal en Inter Moengo Tapoe, in de tweede helft gewisseld. De andere Surinamer in dienst bij Portmore United, Jerrel Wijks, kreeg net als in de eerste wedstrijd geen speelminut­en.

In de kwartfinal­e neemt Portmore United het op tegen Motagua van Honduras, die Belmopan Bandits van Belize versloeg met 2-0 en 1-0. De andere wedstrijde­n in de kwartfinal­e zijn: Herediano (Costa Rica) tegen Universita­rio (Panama), FAS (El Salvador) tegen Árabe Unido (Panama) en Tauro (Panama) tegen Walter Ferretti (Nicaragua).

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname