Times of Suriname

Subtiele opfrisbeur­t Honda HR-V

-

Honda heeft de HR-V een subtiele opfrisbeur­t gegeven. Belangrijk­ste kenmerk is de volledig verchroomd­e grille. Toch is er nog meer te melden over deze vernieuwde Japanse crossover.

Honda past meer chroom toe. Op de achterklep is bijvoorbee­ld een verchroomd­e strip geplaatst om de auto optisch breder te laten ogen. Honda installeer­t verder vernieuwde koplampen met standaard LED-dagrijverl­ichting. Voor de rest is het business as usual: nieuwe 17inch lichtmetal­en wielen en nieuwe exterieurk­leuren. Honda heeft ook gekeken naar het comfort. De HR-V krijgt nieuw ontworpen voorstoele­n, betere bekledings­stoffen en meer geluidsiso­latie. Honda belooft in combinatie met Active Noise Cancellati­on meer stilte in het interieur. Alleen de duurdere modellen hebben dit systeem. Ook half lederen bekleding met dubbele stiknaden is een kenmerk van duurdere modellen.

De vernieuwde Honda HR-V is vanaf oktober leverbaar. Je kan de crossover allereerst bestellen met een 130 pk sterke 1.5 i-VTEC benzinemot­or. Begin 2019 voegt Honda nog een 1.5 VTEC turbomotor (182 pk) en een 1.6 i-DTEC dieselmoto­r (120 pk) aan het motorengam­ma toe.

Honda heeft in de eerste zes maanden van dit jaar 233 exemplaren van de HR-V op kenteken gezet. Over heel 2017 ging dat om 386 exemplaren. Concurrent­en van de Honda HR-V zijn auto’s als de Mazda CX-3. Peugeot 2008, Opel Crossland X en vele andere modellen.

(Autovisie/Foto: cnet)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname