Times of Suriname

Meisje vindt dat haar papa te lang telefoneer­t en neemt vervolgens op genadeloze wijze wraak

-

Als er één ding is dat de Russische rapper Timati onlangs heeft geleerd, dan is het wel om minder te telefonere­n. Dat heeft hij op keiharde wijze mogen ondervinde­n via Alisa, zijn vierjarige dochter. Het meisje probeerde tevergeefs de aandacht te trekken van haar telefonere­nde vader, en besloot daarom op genadeloze wijze wraak te nemen. Het tafereel gebeurde op het jacht van de rapper, die vooral veel bekendheid geniet in Rusland. Terwijl het gezin volop genoot van een vakantie in het Franse Saint-Tropez, probeerde Alisa op allerlei manieren de aandacht te trekken van haar vader. Met weinig succes. Timati wees haar even op het feit dat hij aan het telefonere­n was, en ging vervolgens gewoon verder.

Tot het meisje van tactiek veranderde. Zodra ze de gsm van haar vader te pakken kon krijgen, aarzelde ze geen moment om het toestel overboord te gooien. Een verbaasde blik van de rapper was het gevolg. Discussies omtrent de videobeeld­en op Instagram bleven niet lang uit. Sommigen uitten vooral hun ongenoegen aan het adres van de ouders, vanwege het gebrek aan respect dat Alisa vertoonde voor het dure toestel. “Dit meisje is niet goed snik. Timati heeft haar opgevoed, dus hij is de schuldige.” Anderen claimden daarentege­n dat het volledige filmpje in scène werd gezet.

Vals of niet, de video is hoe dan ook al lustig bekeken op het profiel van de Rus. Sinds de beelden donderdag op Instagram verschenen, zagen al meer dan vijf miljoen mensen de wraakactie van Alisa.

(Nieuwsblad)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname