Times of Suriname

Kunstenaar Kelno Vorswijk betovert mensen in zijn favoriete drank

-

De Surinaamse kunstenaar Kelno Vorswijk is al langer dan tien jaar bezig met het maken van portretten van mensen en bekende artiesten. Het recentste portret is zijn eerste portret van zijn favoriete drank ‘Coca Cola’. De foto is gemaakt door Rello Kwasiba Pansa.

Kelno doet ook belly paint in het dagelijks leven, waar hij veel compliment­jes krijgt en aanbieding­en om zijn talent te laten zien in het buitenland. De mensen kunnen voor een afspraak via zijn page Kelly’s art belly paint een afspraak maken. Kelly zegt dat hij elke dag beschikbaa­r is. De kunstenaar is ook op Facebook te vinden onder de naam Kelly’s Art.

“Suriname heeft genoeg talent, dat meer naar buiten moet komen”, zegt de kunstenaar. Kelno doet ook aan body paint en belly paint, tekenen/schilderen op het lichaam, waaronder de buik. Verder doet hij ook muurschild­erijen. Hij wil met zijn kunstwerke­n ons land op de wereldkaar­t zetten.

Kelno heeft ook in planning een boek te schrijven over zijn body art-leven en zijn levensstij­l. Kelno zegt dat de gemeenscha­p nog meer van hem mag verwachten. De kunstenaar is van plan om volgende maand naar Nederland te vertrekken, om zijn kunstleven ook daar te laten zien. Hij geeft als boodschap mee: “Als je iets wilt bereiken in het leven ‘Follow your dreams’.

(M.Ponit)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname