Times of Suriname

Dit wordt Stormi’s eerste designerta­s

-

Stormi is nog maar zeven maanden oud en moet haar eerste stapjes nog zetten, maar moeder Kylie Jenner heeft de eerste handtas voor het meisje al klaarstaan. Een exclusieve designerta­s natuurlijk.

Kylie liet fans dinsdag op haar YouTube-kanaal haar kast vol designerta­ssen zien en pakte in het filmpje een knalroze Mini Kelly van Hermès van de plank. Ze liet weten dat ze de peperdure tas, waarde: 27.000 dollar, bewaart voor haar dochter. “Deze gaat Stormi zeker dragen”, aldus Kylie. “Als ze me vraagt: mama, ik wil een handtas, dan zal

dit waarschijn­lijk haar eerste zijn.” De prijs van de tas kan aan de hoge kant zijn, maar voor Kylie Jenner, die volgens Forbes volgend jaar.

De hotelerfge­name zou meer tijd nodig hebben voor het plannen van haar huwelijk met The Leftovers-acteur Chris Zylka. Een insider vertelt aan de krant dat alles in kannen en kruiken leek voor de geplande datum in november, maar dat Paris toch besloot het feest uit te stellen. Een woordvoerd­er van de socialite wilde niet reageren op het bericht.

Het zou wel nog steeds de bedoeling zijn dat het huwelijk plaatsvind­t in de Good Shepherd Church in Los Angeles, de kerk waarin Paris’ ouders in 1979 trouwden. Eerder gaf Paris op Twitter aan dat ze de lat hoog heeft liggen voor de bruiloft. „Ik wil dat het de speciaalst­e dag van mijn leven wordt, net als een sprookje in een Disneyfilm.”

(De Telegraaf/Foto: Ocean Drive Magazine) een vermogen heeft van 900 miljoen dollar en wier tassencoll­ectie eerder door Daily Mail op meer dan een miljoen dollar werd geschat, is het een schijntje. Maar hij heeft voor haar ook nog emotionele waarde; ze kreeg het knalroze exemplaar van haar zus Kourtney. „Dat was echt een verrassing, omdat ze nooit veel geeft om kerstcadea­us. Dus dat ze me deze gaf afgelopen jaar was echt speciaal.” Dat ze ook haar dochtertje op jonge leeftijd wil voorzien van een designerta­s, heeft Kylie niet van een vreemde: ze laat in het filmpje een Louis Vuitton-tas van tegen de duizend euro zien, die ze zelf van haar moeder Kris kreeg toen ze nog ’superjong’ was.

(De Telegraaf/Foto: wmagazine)

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname