Times of Suriname

Kabel Boyz mag Castilla niet onderschat­ten

-

ZAALVOETBA­L – Kabel Boyz mag morgen Castilla niet onderschat­ten, bij de hervatting van de competitie in de tweede klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. De vereniging­en staan morgen tegenover elkaar in de Amossporth­al.

Kabel Boyz staat momenteel op de vierde plek met 22 punten uit elf wedstrijde­n, terwijl Castilla zevende is met dertien punten.

Kabel Boyz heeft de eerste ronde met twee nederlagen afgesloten en zakte zodoende van de tweede naar de vierde plek. Het verloor van Brodas met 7-5 en van Parkeer Boys met 6-4. Desondanks is het team nog in de race voor een plek in de top vier en het mag Castilla morgen niet onderschat­ten. Kabel Boyz begon de competitie goed en was tot de achtste speelronde in de eerste ronde nog ongeslagen. Het won zijn eerste partij met 3-2 van Castilla, tegen BVN werd het 6-6 gelijk, Tirotet werd verslagen met 4-3, Zwaluwtjes werd ingeblikt met 8-2, van All Stars 2 werd nipt met 2-1 gewonnen, tegen Gofavo werd het een nipte 5-4 zege en tegen Zwaluw’96 2 werd ook met 5-4 gewonnen. Tegen Fire Fighters moest het team voor het eerst het onderspit delven, want het verloor met 4-10. Hierna werd wel gewonnen van Callwee met 9-5, maar hierna volgden de twee nederlagen tegen Brodas en Parkeer Boys. Castilla, de nieuwkomer, is niet te onderschat­ten en heeft tot nu toe vier zeges, een remise en zes nederlagen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname