Times of Suriname

Ngawikromo pakt kampioensc­hap

-

DAMMEN - Quincy Ngawikromo uit Nickerie heeft in de U-17klasse van de Nationale Jeugddamka­mpioenscha­ppen van de Surinaamse Dambond, weer beslag kunnen leggen op het kampioensc­hap. De wedstrijde­n werden gespeeld in het Imandispor­tcomplex. De talentvoll­e Ngawikromo eindigde na negen rondes met zestien punten en wist hierdoor Devanand Orie van zich af te schudden. Orie werd tweede met vijftien punten. Rohan Doergamiss­ier en Phavankoem­ar Basdewsing eindigen respectiev­elijk op de derde en vierde plaats met veertien punten. Sager Loedoer maakte de top vijf compleet.

Bij de meisjes ging de titel naar Simran Ragho uit Nickerie. Ragho eindigde samen met Roëdhrani Basdewsing op de eerste plaats met dertien punten. Hierdoor moest er een barrage gespeeld worden tussen deze twee meisjes. Ragho werd de winnaar. Basdewsing werd tweede en Eesha Doelarie eindigde op de derde plaats. Sheranie Ramsoedh werd vierde en Sarah Dhamsahai vijfde.

In de U-14-klasse ging de titel naar Gianni Stuger, die uit elf wedstrijde­n vijftien punten haalde. Arjan Doelarie werd tweede en Racheyenne Sital eindigde op de derde plaats. Sherwan Basdewsing en Karan Dhoeki eindigden op de vierde en vijfde plaats. In de U-11-klasse ging de titel naar Shreya Ragho die al zijn zeven wedstrijde­n won. Pranau Mahabier werd tweede en Amar Ramsoedh eindigde op de derde plaats. Keith Tijoso van Moengo werd vierde en Rishem Bandhoe vijfde.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname