Times of Suriname

Natio U-14 met achttien spelers naar Jamaica

-

VOETBAL - Bondscoach Regillio Vroom van de nationale U-14-selectie van Suriname heeft achttien spelers geselectee­rd voor Jamaica, om daar mee te doen aan de CFU U-14 Challenges­eries. Suriname zit in een poule met Jamaica, Barbados, Britse Maagdeneil­anden en Grenada. De selectie vertrekt vandaag en wordt op 28 augustus terugverwa­cht.

Vroom geeft aan dat de selectie ongeveer drie maanden in voorbereid­ing was op dit toernooi en hij is van mening dat de spelers al klaar zijn voor ‘het werk’. Hij geeft verder aan dat Suriname een druk schema heeft op dit toernooi, want binnen negen dagen moet de selectie vier wedstrijde­n afwerken. Vroom geeft aan dat hij al van te voren wist over het schema en hij heeft de jongens hierop goed voorbereid; daarom bestaat de selectie uit achttien spelers. Vroom geeft verder aan dat het geen gemakkelij­k toernooi zal worden. Hij heeft de Britse Maagdeneil­anden tijdens het U-17-toernooi, dat vorig jaar in Suriname werd gehouden, zien voetballen en de bondscoach is van mening dat Suriname wel goede kansen maakt om van dit land te winnen, alhoewel hij geen enkele tegenstand­er onderschat. Verder verwacht hij dat het tegen Barbados een moeilijke wedstrijd wordt en ook tegen Grenada verwacht Vroom een pittig duel. Tegen gastland Jamaica weet hij dat het een lastige klus zal worden. Alleen de top twee zal zich kwalificer­en voor de volgende ronde en Vroom is van mening dat hij en zijn spelers hun beste beentjes zullen voorzetten om de volgende ronde te bereiken.

Suriname speelt op 20 augustus tegen Barbados, op 22 augustus is Britse Maagdeneil­anden de tegenstand­er, op 24 augustus speelt ons land tegen Jamaica en op 26 augustus komt ‘het team van Vroom’ uit tegen Grenada.

De spelers die zijn geselectee­rd zijn: Marcelino Meme, Samir Basarat, Jamal Tevreden, Revillo Cayenni, Kevin Codrington, Gabriel de Mees, Eldjero de Mees, Julien van Emden, Jordro Jordan, Dejean Kamsi, Nikhil Khargoe, Jenaro Ligeon, Jamal Lodik, Joel Matabadal, Raviek Pryor, Djaier Pryor, Djamar Misidjang, Ravello Zijler.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname