Times of Suriname

Vriend die Bobbi Kristina bewusteloo­s aantrof overleden aan overdosis

-

Max Lomas is overleden. De boezemvrie­nd van Bobbi Kristina, die de dochter van Whitney Houston destijds bewusteloo­s aantrof in de badkamer, is net als Bobbi overleden aan een overdosis drugs. Dat meldt TMZ.

TMZ meldt dat Max afgelopen woensdag bij een vriend thuis was, waar hij gebruikmaa­kte van het toilet. Omdat Max wel erg lang wegbleef, werd zijn vriend bezorgd en besloot hij om polshoogte te nemen. De vriend trof Max bewusteloo­s aan op

Ariana was te gast bij talkshowho­st Jimmy Fallon om haar nieuwe album Sweetener te promoten. Maar nog voor het tv-programma begon, werd duidelijk dat Franklin overleden was. Daarom vroegen producers van The Tonight Show of Ariana een nummer van de Queen of Soul ten gehore wilde brengen.

De zangeres twijfelde omdat ze ‘te emotioneel was’ om te zingen na het overlijden van een van haar helden. Uiteindeli­jk stemde ze toch in met het verzoek en zong ze de bekende hit

Woman, onder begeleidin­g van huisband The Roots. Na een ovationeel applaus verliet Ariana de tv-studio met tranen in haar ogen.

(De Telegraaf/

Foto: Wallpapers­dsc.net) het toilet. Max is vervolgens afgevoerd naar het ziekenhuis waar hij overleed. Max werd indertijd veelvuldig in verband gebracht met de dood van Bobbi. Volgens intimi zou Max de drugsdeale­r zijn van Bobbi en haar liefje Gordon. Dit werd echter altijd door hem ontkend. (© Getty Kristina)

Images

Bobbi

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname