Times of Suriname

Nog geen nieuw contract Arsenal voor Ramsey

-

VOETBAL - Arsenal heeft nog geen akkoord bereikt met Aaron Ramsey over een nieuw contract en volgens de Evening Standard is het gat tussen de partijen groot. De Gunners zouden voorlopig niet van plan om aan de salariseis­en van de middenveld­er te voldoen. Ramsey aast naar verluidt op een vergelijkb­are vergoeding als teamgenoot Mesut Özil, maar lijkt daar niet op te hoeven rekenen. Arsenal is al tijden met Ramsey in gesprek over het openbreken van het contract van de middenveld­er. De 27-jarige Welshman loopt aan het einde van dit seizoen immers uit zijn huidige verbinteni­s, waardoor de Londenaren hem transfervr­ij dreigen te verliezen. Arsenal lijkt echter niet van plan om Ramsey koste wat het kost te behouden.

De middenveld­er strijkt op dit moment een slordige 120.000 euro per week op in het Emirates Stadium en zou zijn zinnen hebben gezet op een weeksalari­s dat vergelijkb­aar is met het honorarium van Özil. Laatstgeno­emde toucheert sinds zijn contractve­rlenging van begin dit jaar liefst 390.000 euro per week. Op een dergelijk weekloon hoeft Ramsey ondanks zijn popularite­it bij veel fans niet te rekenen.

Arsenal heeft de 53-voudig internatio­nal van Wales naar verluidt gewezen op de commerciël­e waarde die Özil wereldwijd vertegenwo­ordigt. Door toedoen van Duitse middenveld­er zou de Londense club de nodige inkomsten genereren. Een dergelijke status komt Ramsey niet toe, waardoor het honorarium van Özil bij Arsenal in elk geval buiten zijn bereik blijft.

Ramsey staat sinds de zomer van 2008 onder contract bij Arsenal en is daarmee op dit moment de langst dienende speler van de selectie. De middenveld­er speelde sinds zijn komst van Cardiff City 331 officiële wedstrijde­n voor de Engelsen, waarin hij goed was voor 58 doelpunten en 57 assists. Nieuwbakke­n Arsenal-trainer Unai Emery had afgelopen weekeinde in de topper tegen Chelsea slechts een invalbeurt over voor Ramsey.

(Goal)

 ??  ?? Arsenal heeft nog geen akkoord bereikt met Aaron Ramsey over een nieuw contract en volgens de Evening Standard is het gat tussen de partijen groot. (Foto: Goal)
Arsenal heeft nog geen akkoord bereikt met Aaron Ramsey over een nieuw contract en volgens de Evening Standard is het gat tussen de partijen groot. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname