Times of Suriname

Natio U-14 wint groots

-

VOETBAL - De nationale U-14-selectie van Suriname heeft gistermidd­ag haar tweede wedstrijd groots gewonnen van British Virgin Island (BVI) op Jamaica, tijdens de CFU U-14 Challenge series. In het Anthony Spaulding Sports Complex werd het een 7-1 zege voor het team van bondscoach Regillio Vroom.

Suriname verloor maandag zijn eerste partij met 1-0 van Barbados en de vele gemiste kansen werden Suriname fataal in deze wedstrijd. Tegen BVI wisten de jongens van Vroom de meeste kansen om te zetten in doelpunten. Vroom geeft aan dat Suriname in zowel de helft als tweede helft de bovenligge­nde partij was en verdiend heeft gewonnen.

De bondscoach geeft verder aan dat na de nederlaag in de eerste wedstrijd de jongens niet gedemotive­erd waren. Zij wisten dat zij goed hadden gespeeld tegen Barbados, maar alleen werden de kansen niet benut. Tegen BVI herstelden de spelers zich en het werd een overtuigen­de zege, zegt Vroom. Morgen is gastland Jamaica de volgende tegenstand­er en Vroom weet dat het geen gemakkelij­ke wedstrijd zal worden. Desondanks gelooft de bondscoach in een positief resultaat tegen de Jamaicanen.

Vroom begon tegen BVI met Gabriel de Mees, Jenaro Ligeon, Raviek Pryor, Eldjero de Mees, Jordro Jordan, Joel Matabadal, Ravello Zijler, Dejean Kamsi, Kevin Codrington, Revillo Cayenni, Nikhil Khargoe in het basiselfta­l.