Times of Suriname

Chaos na optreden Jay-Z en Beyoncé

-

Het optreden van Jay-Z en Beyoncé in Atlanta is zaterdagav­ond in chaos geëindigd. Terwijl het koppel naar achter liep, kon een fan de beveiligin­g omzeilen en het podium betreden, waarna hij hen achterna snelde. Het duurde even voor iemand doorhad wat er gebeurde, maar toen schoten de dansers de twee artiesten te hulp. Daarna werd de man overmeeste­rd door security. Hoe hij zonder problemen op het podium geraakte, is niet duidelijk.

(NU/Foto: matome.naver.jp) Zangeres en Melanie Brown zegt te kampen met een alcohol- en seksversla­ving. De voormalig laat zich daarom komende maand opnemen in een afkickklin­iek. “De afgelopen zes maanden waren ontzettend zwaar voor me”, vertelt de 43-jarige Brown aan de Britse krant De zangeres legt uit dat er veel onderdrukt­e gevoelens naar boven kwamen tijdens het schrijven van haar memoires die in november uitkomen. “Het is ongelofeli­jk traumatisc­h om een relatie, waarin ik emotioneel misbruikt werd, en alle andere narigheden weer te herleven.” Brown begon daarom met drinken om haar pijn te vergeten. “Het is soms lastig om te gaan met alle emoties die ik ervaar. Maar het probleem zit niet in de seks of alcohol - het zit dieper.” Daarom vertrekt het

‘over enkele weken’ naar een afkickklin­iek in Engeland. “Ik ben hier open over, omdat veel mensen kampen met hetzelfde probleem.” Brown raakte met haar ex Stephen Belafonte verwikkeld in een vechtschei­ding, die begin augustus werd afgerond. Het voormalig stel zette vorig jaar na een huwelijk van tien jaar een punt achter de relatie. De zangeres stelde destijds dat ze jarenlang is mishandeld door haar man. Ook beweerde ze dat Belafonte jarenlang een affaire had met hun oppas. Belafonte op zijn beurt beweerde dat Brown hun zesjarige dochtertje Madison heeft gehersensp­oeld met negatieve verhalen over hem. Daarnaast zei hij dat zijn ex niet alleen kampte met een alcoholver­slaving, maar dat ze ook verslaafd was aan drugs.

 ??  ?? America’s GotSpice GirlTalent-jurylid The Sun.Brutally Honest,America’s Got Talent-jurylid(NU/Foto: Us Weekly)
America’s GotSpice GirlTalent-jurylid The Sun.Brutally Honest,America’s Got Talent-jurylid(NU/Foto: Us Weekly)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname