Times of Suriname

Man aangehoude­n voor dodelijk verkeerson­geval Anna Paulowna

-

ATV (KN.12.2)

07:00 Aljazeera Nieuws 13:00 Cartoons

16:30 Suri Tunes

17:30 Mysteries of the

Missing

18:15 Scooby Doo The

Mystery Map

19:00 ATV Nieuws

19:40 Liv and Maddie

20:10 A.P. Bio

20:35 Agents o f S.H.I.E.L.D. 21:20 Congo Bush Pilots 22:10 Caribbean Newsline 22:40 Station 19

23:25 The Terror

Wijziginge­n voorbehoud­en

ANNA PAULOWNA - De politie heeft een twintigjar­ige man aangehoude­n in het onderzoek naar een dodelijk verkeerson­geval in het Noord-Hollandse Anna Paulowna. Het gaat om een van de inzittende­n.

De vijf inzittende­n reden in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Sportlaan met hun auto tegen een lichtmast. Volgens de politie werden door de klap enkelen van hen uit de auto geslingerd. Drie zwaargewon­den werden door omstanders en hulpverlen­ers gereanimee­rd, maar hulp mocht niet meer baten. Het drietal overleed ter plaatse. Het gaat om twee jongens van zestien en één van vijftien jaar.

Een zeventienj­arig meisje uit Anna Paulowna en een man van twintig uit het naburige Oudesluis raakten gewond. Ze waren wel aanspreekb­aar. Bij hen werd bloed afgenomen in het onderzoek naar het ongeval.

Het is niet duidelijk wie de auto bestuurde. Of de twintigjar­ige verdachte achter het stuur zat, kan de politie zondag niet vertellen. Ook is niet bekendgema­akt waar de man van wordt verdacht. De toedracht van het verkeerson­geval wordt nog onderzocht. Een woordvoerd­er van de politie spreekt van een ‘gecomplice­erd onderzoek’.

De drie omgekomen tieners worden op de Sportlaan herdacht met bloemen, kaarsen en knuffels. Twee van hen waren leerlingen van het Regius College in Schagen. Het derde slachtoffe­r was een oud-leerling. Het schoolbest­uur heeft op de locaties aan de Emmalaan en de Oranjelaan stilteruim­tes ingericht, meldt NH Nieuws. Hier kunnen leerlingen en medewerker­s samen rouwen en in contact komen met zorgcoördi­natoren en schoolpsyc­hologen. (NU)

 ??  ?? Op de Sportlaan liggen bloemen en kaarsen op de gedenkplek voor de slachtoffe­rs van het dodelijke auto-ongeluk in Anna Paulowna. Drie tieners kwamen bij het ongeval in de NoordHolla­ndse plaats om het leven.
Op de Sportlaan liggen bloemen en kaarsen op de gedenkplek voor de slachtoffe­rs van het dodelijke auto-ongeluk in Anna Paulowna. Drie tieners kwamen bij het ongeval in de NoordHolla­ndse plaats om het leven.
 ??  ?? Kuipers gaf juni vorig jaar een persconfer­entie.
Kuipers gaf juni vorig jaar een persconfer­entie.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname