Times of Suriname

Blunderend­e Britney doet fans lachen en huilen

-

Britney Spears maakte een enorme blunder voor haar Britse publiek, toen ze voor de tweede maal vergat waar ze optrad. Een aantal fans kon er wel om lachen, maar anderen waren oprecht teleurgest­eld.

Tijdens een optreden in Blackpool, ironisch genoeg recht tegenover de iconische Blackpool

Tower, begroette de zangeres haar publiek met: “Hoe is het met jullie, Birmingham?”. Ze herstelde zich direct:

“Ik bedoel Blackpool.” Een paar weken eerder moest de hardwerken­de zangeres - de afgelopen drie maanden trad ze bijna onafgebrok­en op in drie continente­n - al aan een achtergron­ddanser vragen waar ze ook alweer waren, voor ze het publiek kon verwelkome­n met: ‘What’s up, Brighton Pride?’. Ondanks haar vlotte correctie, was het kwaad al geschied: op social media gingen mensen los op haar vergissing. Sommigen vonden het ’ontzettend grappig’. Maar niet iedereen kan het waarderen; een fan vindt dat Britney ’zichzelf compleet voor schut zette’ met haar vergissing. Sowieso was ze niet tevreden over het optreden van de zangeres, die tourt met haar succesvoll­e Las Vegas-show Pieces of Me. De fan wil haar geld terug, omdat de zangeres moe was. Een ander denkt dat ze mogelijk dronken was en bood haar op Twitter een recept aan tegen een kater.

Anderen waren juist laaiend enthousias­t over het optreden van La Spears. Maar ook deze tevreden fans constateer­den dat Britney ’aan een welverdien­de vakantie toe is’. Die rust kan ze nu ook even pakken: het optreden in Blackpool is voorlopig haar laatste van haar Europese tour. Pas op 21 oktober treedt ze weer op in Amerika.

(De Telegraaf/Foto: Picssr)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname