Times of Suriname

Op vakantie bedwelmd en beroofd

-

Richard Hammond, de bekende presentato­r van Top Gear, is in een vakantievi­lla in Saint Tropez met zijn gezin en gasten met knock-outgas bedwelmd en vervolgens beroofd.

Hij was met zijn vrouw Mindy, dochter Willow en vijftien gasten op vakantie in een grote villa in ZuidFrankr­ijk, schrijft Express. Mindy vreest dat de inbrekers gas hebben gebruikt. Bij het ophalen van de herinnerin­gen verstijft ze haast weer van angst. “De echte horror was dat het erg laat was geworden die avond en dat ik toen we op bed gingen, nog een deur hoorde dichtgaan. Ik dacht nog: ’Dat is bizar’ en besloot het te checken. Dus ik ging naar beneden, de hal in. De deur naar de woonkamer was dicht, maar ik hoorde een mannenstem. Ik dacht dat het andere gasten waren en ben teruggegaa­n naar bed. Toen ik later besefte dat het de inbrekers waren geweest, kreeg ik koude rillingen. Ik had ze zo tegen het lijf kunnen lopen, dat zou niet goed afgelopen zijn.”

In de omgeving van het luxueze vakantieoo­rd Saint Tropez is eerder een verdovend gas gebruikt voor inbraken. Een eerder slachtoffe­r was Formule 1chauffeur Jenson Button. De buit voor deze inbrekers was vooral contant geld, maar dochter Willow (15) is haar horloge kwijt. De inbraak markeerde het einde van een feestelijk verblijf, waar de gasten in jaren ’20-stijl volop dansten en genoten van hun vintage cocktails. Later bleek dat ook de buren die nacht waren beroofd. Het goede nieuws: de inbrekers stonden op de camerabeel­den en werden binnen 48 uur gearrestee­rd door de politie.

(AD/Foto: BTTV)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname