Times of Suriname

Grand opening Burger King Latour enorm in de smaak gevallen

-

PARAMARIBO - De grand opening van Burger King Latour heeft zaterdag enorm veel publiek getrokken. In de ochtendure­n waren heel wat mensen in het fastfood restaurant die wilden smullen van hetgeen Burger King allemaal te bieden heeft. Naarmate de dag vorderde, werd het steeds drukker in zowel het restaurant als bij de drive through. “Ik voel mij enorm trots dat een filiaal van Burger King is geopend. Dit was beloofd bij de opening van Burger King in de stad. En hier staat het filiaal”, zegt een blije Warsha TorilalSar­djoe, vicepresid­ent van Rudisa Holdingmaa­tschappij NV.

Burger King Suriname is onderdeel van de Rudisa Holdingmaa­tschappij NV. De keuze voor het openen van het filiaal aan de Kankawastr­aat in Latour is bewust. Deze buurt is volgens Torilal-Sardjoe een drukke volksbuurt waar voorheen geen buitenland­se fastfoodre­staurant aanwezig was. “Wij zijn dus nu de eerste die met een internatio­naal brandresta­urant naar deze kant zijn gekomen. Wij gaan de mensen dus nu goed en lekker eten aanbieden.” De vicepresid­ent van Rudisa Holdingmaa­tschappij NV zegt dat Burger King Latour heel geschikt is voor een uitje met het gezin. De ambiance is aantrekkel­ijk en in het restaurant is er een speciale speelruimt­e voor de kleintjes. Torilal-Sardjoe geeft aan dat Burger King de buurtbewon­ers de allerbeste service zal blijven aanbieden.

“Ik hoef nu niet meer naar de stad te gaan om een burger van Burger King te kopen”, zegt Ashish Dinmohamed die zaterdag met zijn gezin bij de grand opening van het restaurant was. Deze klant was rond tien uur al in de zaak. Hij vertelt dat hij na twaalven zijn vrouw en kinderen ophaalde om hen te trakteren op een burger combo. De klant vertelt dat hij geen moeite had om bijna de hele dag in het restaurant te zijn. Behalve van het eten wilde hij ook genieten van het optreden van Future Club, Don Gill en uiteraard South South West. Zijn kleintjes konden samen met andere kinderen lekker stoeien op het enorme springkuss­en en in de ballenbak. De kleine Regilio en zijn moeder genoten ook van de grand opening van het restaurant. Met een glimlach op zijn gezicht vertelt Regilio dat hij van patat en burger houdt.

 ??  ?? MC Welles met kinderen aan het dansen voor het springkuss­en.
MC Welles met kinderen aan het dansen voor het springkuss­en.
 ??  ??
 ??  ?? De Vice-president van Rudisa Holdingmaa­tschappij NV is niet te klein om een klant te bedienen.
De Vice-president van Rudisa Holdingmaa­tschappij NV is niet te klein om een klant te bedienen.
 ??  ?? Warsha Torilal-Sardjoe en zoontje Sky Torilal knippen het lint.
Warsha Torilal-Sardjoe en zoontje Sky Torilal knippen het lint.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname