Times of Suriname

Tienjarige uitgeroepe­n tot winnaar Jr Whopper challenge

-

PARAMARIBO - De tienjarige Lindsy Jade is zaterdag uitgeroepe­n tot winnaar van de Jr Whopper challenge tijdens de grand opening van het filiaal van Burger King op Latour. Zij mag gedurende een jaar elke maand gratis een burger halen bij Burger King. Aan de Jr Whopper challenge mochten zes kinderen participer­en in de leeftijdsc­ategorie negen tot en met dertien jaar. De kinderen moesten als eerste een Jr Whopper meal opmaken om in aanmerking te komen voor een speciale prijs. De host van het evenement, de bekende komiek mc Welles, koos uit het publiek zes kinderen uit om deel te nemen aan de challenge. Het is de flinke Lindsy gelukt als eerste haar Jr Whopper meal op te maken en zij werd dus de winnaar. Daarnaast zijn ook de 18-plussers in de schijnwerp­ers geplaatst met de Whopper challenge. Ook daaraan deden zes personen. Wie als eerste de bekende Whopper burger, patat en drank had opgemaakt, was de winnaar. Ivan Monkou uit het district Nickerie maakte zijn Whopper meal als eerste op. De 34-jarige Monkou vertelt dat hij vanwege de gezellige sfeer, die hij aantrof bij Burger King, besloot om deel te nemen aan de wedstrijd. Ook hij mag gedurende een jaar elke maand genieten van een gratis Whopper meal van Burger King.

Als speciale attractie had Welles een Tripple Whopper challenge met zijn mediacolle­ga Irvin Ngariman. De heren moesten elk een tripple Whopper burger, patat, milkshake en drank opmaken. Beide heren begonnen vol enthousias­me aan de challenge maar het was al gauw duidelijk dat Welles de moed zou opgeven. Op de helft van de Tripple Whopper gaf Welles aan niet verder te kunnen met eten. Zodoende werd Ngariman uitgeroepe­n tot winnaar. Ook hij kreeg als prijs een bon om gedurende een jaar een keer per maand te genieten van een maaltijd van zijn keus bij Burger King.

 ??  ?? De winnares van de Jr. Whopper challenge naast haar Warsha Torilal-Sardjoe franchaise­houder van Burger King in Suriname.
De winnares van de Jr. Whopper challenge naast haar Warsha Torilal-Sardjoe franchaise­houder van Burger King in Suriname.
 ??  ?? Warsha Torilal-Sardjoe Ivan Monkouover­handigtdep­rijsaan
Warsha Torilal-Sardjoe Ivan Monkouover­handigtdep­rijsaan

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname