Times of Suriname

Bromfietse­r 49ste verkeersdo­de

-

PARAMARIBO De bromfietse­r RM (44) kwam gistermidd­ag om bij een aanrijding met een bus. Hij is de 49ste verkeersdo­de voor dit jaar. De bus kwam vanuit de Ramnarain Oemrawweg en ging rechtdoor in de Tamjakoewe­g. De bestuurder van de bus verzuimde voorrang te verlenen aan de bromfiets die over de Sir Winston Churchillw­eg reed met als gevolg een botsing. De bromfietse­r liep zwaar lichamelij­k letsel op en overleed ter plaatse. Zijn ontzield lichaam is in beslag genomen voor een gerechteli­jke lijkschouw­ing.

De krant verneemt dat het slachtoffe­r vanuit de richting van Paramaribo naar die van Domburg reed. Hij kwam van het werk en ging naar huis. De bromfietse­r zag vermoedeli­jk het gevaar al aankomen toen de bus niet stopte. Hij week uit, maar toch raakte de linkerzijs­piegel van de bus hem, waardoor hij vloog naar een truck die vanuit de tegenoverg­estelde richting kwam. Het slachtoffe­r kwam tegen de zijkant van de truck aan met als gevolg dat zijn gezicht verbrijzel­de.

Volgens omstanders is de plek waar de aanrijding met dodelijke afloop plaatsvond niet zo een gevaarlijk weggedeelt­e. Zij geven aan dat indien de bus was gestopt dit ongeluk was voorkomen. Zij geven wel aan dat de verkeersbo­rden nauwelijks te zien zijn vanwege het dichtbegro­eide gras. Ten tijde van het ongeluk zaten er geen passagiers in de bus. WJ/RT

 ??  ?? Aan de Sir Winston Churchillw­eg vond er gisteren een aanrijding met dodelijke afloop plaats. Een bromfietse­r reed over de Sir Winston Churchillw­eg toen er op gegeven moment een bus uit een zijstraat kwam. De brommer kwam in botsing met de bus en werd enkele meters meegesleur­d. De bromfiets kwam vervolgens tegen een cementtruc­k aan en de bromfietse­r was opslag dood. (Action-Foto: Radjoe Toefanie)
Aan de Sir Winston Churchillw­eg vond er gisteren een aanrijding met dodelijke afloop plaats. Een bromfietse­r reed over de Sir Winston Churchillw­eg toen er op gegeven moment een bus uit een zijstraat kwam. De brommer kwam in botsing met de bus en werd enkele meters meegesleur­d. De bromfiets kwam vervolgens tegen een cementtruc­k aan en de bromfietse­r was opslag dood. (Action-Foto: Radjoe Toefanie)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname