Times of Suriname

Inter Bom boekt derde zege

-

ZAALVOETBA­L – Inter Bom heeft zijn derde overwinnin­g binnen in de hoofdklass­e van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Zondag in de Anthony Nestysport­hal werd Inter Jakin aan een kant gezet met 5-4. Door de overwinnin­g heeft Inter Bom negen punten, terwijl Inter Jakin blijft steken op twaalf. Inter Jakin begon de wedstrijd beter, maar keek al heel vroeg tegen een achterstan­d aan. In de tweede minuut was het Jean-paul Nijda die het net vond voor Inter Bom: 1-0. Inter Jakin gaf het niet op en ging door met zijn goede spel. Na enkele kansen gemist te hebben, was het Daninio Gill die binnen een minuut de achterstan­d wegpoetste. In de elfde minuut maakte hij de gelijkmake­r en in de twaalfde minuut scoorde hij weer: 2-1. Inter Jakin ging door, maar kreeg weer een domper te verwerken, toen Robert Darson voor de tweede keer gelijkmaak­te: 2-2. Inter Jakin nam direct weer de voorsprong door een doelpunt van Andy Hart die de ruststand op 3-2 bracht. In de tweede helft kreeg Inter Jakin kansen om verder uit te lopen, maar die werden niet benut. Dit werd het team fataal, toen Nijda in de 33ste minuut de wedstrijd gelijktrok: 3-3. Inter Jakin nam in de 35ste minuut weer de voorsprong, toen Gill zijn hattrick maakte: 4-3.

In de slotfase kreeg Inter Bom goede kansen en won de wedstrijd. Nijda trok in de 37ste minuut de score gelijk en een minuut later bepaalde Marvin Soepijan de eindstand op 5-4.