Times of Suriname

Bezoekers nu ook met NVB-bus naar Paramaribo Zoo

-

PARAMARIBO - Voortaan hebben bezoekers van de Paramaribo Zoo de mogelijkhe­id gebruik te maken van een bus van het Nationaal Vervoer Bedrijf (NVB). De zal niet alleen ter beschikkin­g zijn voor bezoekers van de dierentuin, maar ook voor bewoners van die omgeving. Dit zegt Nicolaas Priesierie, hoofd Operatione­le Dienst van het NVB.

Priesierie zegt dat deze bestemming slechts een verlenging is van de bestaande route voor bezoekers van het ‘s Lands Hospitaal en het St. Vincentius Ziekenhuis (RKZ). Aangezien er in de vakantie veel gezinnen met hun kinderen trekken naar de dierentuin, is dit de juiste periode

lantibus

om deze route te introducer­en. Priesierie geeft aan dat na de vakantie de dienst verder zal worden onderhoude­n.

Vorige maand stelde het NVB twee bussen ter beschikkin­g voor bezoekers van het ‘s Lands Hospitaal of het RKZ. Nu zal de bus los van de twee ziekenhuiz­en ook rijden naar de dierentuin. De bus zal ’s morgens tussen 09.30 en 10.30 uur rijden. De bus zal vanuit de Heiligenwe­g vertrekken richting het ‘s Lands Hospitaal, daarna het RKZ aandoen en als laatst de Paramaribo Zoo. Wanneer de passagiers zijn afgezet, keert te bus terug naar de eindhalte om anderen op te halen.

In de middaguren zal dezelfde methode worden toegepast. De bus zal dan beschikbaa­r zijn tussen 16.30 uur en 18.30 uur.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname