Times of Suriname

Ariana Grande reageert met foto op overlijden ex Mac Miller

-

Zangeres Ariana Grande heeft zaterdagna­cht gereageerd op het overlijden van haar ex, rapper Mac Miller. Ze plaatste een foto van hem op Instagram. De 26-jarige Miller overleed in de nacht van vrijdag op zaterdag na een vermoedeli­jke overdosis. Hij kampte al langer met drank- en drugsprobl­emen. Op de foto is Miller in het gras te zien. Hij kijkt op naar degene die de foto maakt, vermoedeli­jk Grande, waarvan alleen twee gympen zichtbaar zijn. De foto heeft geen bijschrift. In 2013 was Miller te zien in de videoclip van Grandes nummer The Way. Hoewel de twee in de clip zoenen, bleven ze volhouden slechts vrienden te zijn. Miller trad ook regelmatig op tijdens liveoptred­ens van het nummer. In 2016 kregen de zangeres en de rapper alsnog een relatie. Die strandde afgelopen mei. Grande noemde de relatie daarna ‘giftig’ en schreef op Twitter dat ze geen oppas of moeder meer voor hem wilde zijn. “Ik heb voor hem gezorgd en geprobeerd hem te ondersteun­en”, zei Grande.

Afgelopen juni verloofde ze zich met acteur en komiek Pete Davidson. De zangeres kreeg de afgelopen dagen veel kritiek op Instagram over het beëindigen van de relatie met Miller en de snelle verloving die erop volgde. Het zou wellicht de vermoedeli­jke overdosis van Miller in de hand gewerkt hebben. “Een normaal persoon kan daar niet

mee omgaan”, schrijft iemand bij een post van Grande. “Iedereen zegt dat jij verantwoor­delijk bent voor zijn dood”, schrijft een ander. De reactiemog­elijkheden zijn daarop nu tijdelijk uitgeschak­eld.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname