Times of Suriname

Tottenham Hotspur wil De Jong

-

VOETBAL - Tottenham Hotspur is een van de clubs die belangstel­ling heeft voor Frenkie de Jong. De Engelse topclub ziet in de 21-jarige middenveld­er als een goede versterkin­g en gaat daarom in januari een poging wagen bij Ajax, zo meldt The Telegraph. Eerder meldde Mundo Deportivo dat the Spurs al een bod van vijftig miljoen zouden hebben gedaan. Manager Mauricio Pochettino wil nog altijd zijn middenveld van een kwaliteits­injectie voorzien. Mede omdat de Londenaren afgelopen zomer geen enkele speler hebben gehaald, ziet de Argentijn een nieuw gezicht in de winterstop wel zitten, zo claimt The Telegraph. Het valt echter te betwijfele­n of De Jong in de winter de overstap gaat maken. De kersverse Oranjeinte­rnational staat ook op de radar van onder meer Manchester City, Borussia Dortmund en AS Roma. De Jong gaf zelf onlangs aan graag nog een jaar te willen voetballen in Amsterdam, waardoor een winterse transfer uitgeslote­n lijkt. De middenveld­er ligt nog tot medio 2022 vast in de Johan Cruijff ArenA. (VP)

 ??  ?? Voor Frenkie de Jong heeft onder andere Tottenham Hotspur belangstel­ling. De Engelse topclub gaat daarom in januari een poging wagen bij Ajax. (Foto: Nusport)
Voor Frenkie de Jong heeft onder andere Tottenham Hotspur belangstel­ling. De Engelse topclub gaat daarom in januari een poging wagen bij Ajax. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname