Times of Suriname

Harry Styles doneert 42.000 dollar aan Time’s Up

-

Verslagen van Daily Mail tonen dat Harry Styles eind augustus meer dan 42.000 dollar heeft gedoneerd aan het juridische bijstandsf­onds Time’s Up.

Het bedrag verdiende Styles voornameli­jk met de kaartverko­op en de merchandis­e rond zijn optredens in Los Angeles als laatste optreden van zijn wereldtour.

Time’s Up is slechts een van de zestig goede doelen en stichtinge­n waar de voormalige One Directions­ter aan doneert in het kader van zijn campagne Treat People With Kindness. In totaal gaf hij 1,2 miljoen dollar weg. Toch is Styles een van de weinige mannen die zo’n groot bedrag schenkt aan Time’s Up. Ondermeer Steven Spielberg doneerde met zijn vrouw vanuit hun stichting Wunderkind­er Foundation een bedrag van 2 miljoen. Mark Wahlberg doneerde 1,5 miljoen na de discussie rond zijn opbrengste­n voor heropnames voor All the Money in the World - Kevin Spacey werd uit de film gesneden nadat er beschuldig­ingen tegen hem geuit waren, waardoor een aantal scènes opnieuw gedraaid moesten worden. Star Warsregiss­eur J.J. Abrams doneerde een miljoen dollar. Filmproduc­ent Jeffrey Katzenberg doneerde met zijn vrouw 250.000 dollar en John Legend doneerde met Chrissy Teigen 200.000 dollar. Justin Timberlake doneerde met Jessica Biel 25.000 dollar. Daartegeno­ver staat een hele lijst vrouwen. Van hen kwamen de grootste donaties van Meryl Streep, Reese Witherspoo­n en Jennifer Aniston, die allen drieeenhal­f miljoen doneerden en Taylor Swift en Oprah Winfrey die elk een ton schonken. Van het fonds wordt juridische bijstand betaald voor slachtoffe­rs van seksueel misbruik op de werkvloer.

(De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname