Times of Suriname

Dronken tiener breekt binnen in kebabzaak en maakt zelf eten klaar

-

Een 17-jarige Duitser die op stap was geweest en nog een hongertje had, stond zaterdagna­cht voor de gesloten deur van een kebabzaak. Hij slaagde er echter in om binnen te raken, en begon meteen verschille­nde kebabs klaar te maken.

De tiener had een hele avond alcohol gedronken in de stad Kassel. Gedreven door de honger begaf hij zich naar een kebabzaak. Toen die gesloten bleek, sloeg hij een ruit in en slaagde er zo in binnen te geraken. Daar begon hij meteen verschille­nde broodjes kebab te bereiden. Helaas voor de tiener was de politie al ter plaatse nog voor hij aan zijn maaltijd kon beginnen.

Een voorbijgan­ger ontdekte omstreeks 2.10 uur het gebroken glas en verwittigd­e de politie. Die betrapte de dronken man op heterdaad. Hij zou voor enkele honderden euro’s schade aangericht hebben: de deur was immers beschadigd en hij had verschille­nde dozen met ingrediënt­en geopend. Een alcoholtes­t wees uit dat de tiener 1,8 promille alcohol in het bloed had. De politie van Kassel zal hem vervolgen voor de inbraak. (HLN)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname