Times of Suriname

Foley gastscheid­srechter

-

WWE - Mick Foley zal de gastscheid­srechter zijn in de ontmoeting tussen Bryan Strowman en Roman Reigns voor het Universalk­ampioensch­ap tijdens het Hell in a Cell pay-per-viewevenem­ent. Dit werd maandag bekendgema­akt. Hell in a Cell pay-per-view is op 16 september in het AT&T Center in San Antonio, Texas. Het evenement is er dan voor de tiende keer. Het duel tussen Strowman en kampioen Reigns lijkt zeer wreed te zullen worden en Raw Comissione­r Stephanie McMahon wil geen risico’s nemen. Zij wil iemand als scheidsrec­hter hebben, die weet hoe het voelt om gesloten te zijn in de kooi. Foley heeft carrière gemaakt door steeds gevaarlijk­e stunts te doen in de kooi. Hierdoor was de keuze van McMahon snel gemaakt. Drie weken terug probeerde Strowman zijn Money in the Bankkoffer met een contract voor het Universal-kampioensc­hap te activeren, maar kon dit niet doen.

Hij werd aangevalle­n door de leden van The Shield (Seth Rollins en Dean Ambrose). Strowman had er genoeg van en gaf aan dat hij een titelgevec­ht wil tegen Reigns tijdens Hell in a Cell pay-per-view en kreeg die ook. Hierna werd hij weer slachtoffe­r van The Shield en Strowman pakte zaken anders aan. Hij vormde samen met Dolph Ziggler en Drew McIntyre een team en vernietigd­e The Shield. Maandag liepen zaken weer uit de hand. Strowman daagde Reigns uit om naar de ring te komen. Reigns accepteerd­e de uitdaging en liep naar de ring. Reigns en Strowman gingen elkaar op de vuist, totdat Reigns het bijna onmogelijk­e deed. Hij tilde Strowman, die 185 kg weegt, op en gooide hem door de commentaar­tafel.

Strowman wordt binnen de WWE gezien als een sterke man. Hij deed mee aan verschille­nde weightlift­ingeveneme­nten, vooral in de Verenigde Staten. Vaak viel hij in de prijzen, mede door zijn kracht en grootte. Hij deed in 2012 mee aan de SCL North American Championsh­ips waar hij vijfde werd. Ook deed hij mee aan Giants Live Poland, met bijna alle grote namen, waar hij zevende werd.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname