Times of Suriname

Inter heeft oogje op Lozano

-

VOETBAL - Internazio­nale heeft een oogje op PSVtopschu­tter Hirving Lozano, meldde het Italiaanse Tuttosport gisterocht­end. De Nerazzurri houden alvast rekening met een vertrek van WKfinalist Ivan Perisic en twijfelen naar verluidt tussen twee mogelijke opvolgers: de Mexicaan en Manchester United-aanvaller Anthony Martial.

Lozano heeft tijdens zijn eerste seizoen in Eindhoven en op het WK in Rusland grote indruk gemaakt. Chucky kwam ruim een jaar geleden voor een basisbedra­g van acht miljoen euro naar het Philips Stadion, maar de Italiaanse krant schat in dat de PSV-aanvaller inmiddels 35 à 40 miljoen euro moet kosten. Martial daarentege­n loopt na dit seizoen uit zijn contract en lijkt zijn verbinteni­s niet te willen verlengen zolang manager José Mourinho de scepter zwaait op Old Trafford. De Fransman heeft echter veel minder wedstrijdr­itme dan Lozano. De PSV-aanvaller werd gedurende de hele zomer in verband gebracht met een vertrek uit Eindhoven, maar speelt nog steeds in het roodwit. De regerend landskampi­oen haalde bovendien zijn goede vriend Erick Gutierrez naar het Philips Stadion. Eerder deze week dook er een bericht op dat Real Madrid Lozano volgt: De Koninklijk­e zou scouts op pad sturen om Lozano te bekijken tijdens het Champions League-duel tussen FC Barcelona en PSV. (VP)

 ??  ?? Internazio­nale heeft een oogje op PSV-topschutte­r Hirving Lozano (r). De Nerazzurri houden alvast rekening met een vertrek van aanvaller Ivan Perisic. (Foto: Nusport)
Internazio­nale heeft een oogje op PSV-topschutte­r Hirving Lozano (r). De Nerazzurri houden alvast rekening met een vertrek van aanvaller Ivan Perisic. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname