Times of Suriname

Lesnar keert terug

-

WWE - Brock Lesnar is terug en gaf direct zijn visitekaar­tje. Hij keerde terug tijdens het Hell in the Cell pay-per-view-evenement en viel Roman Reigns en Braun Strowman aan. Maandag werd bekendgema­akt dat Lesnar zijn rematch voor het Universalk­ampioensch­ap krijgt tijdens Crown Jewel in Saoedi-Arabië op 2 november.

Reigns zette tijdens het Hell in the Cell-evenement zijn Universalk­ampioensch­ap op het spel tegen Strowman. Beide worstelaar­s gaven alles om te winnen, maar het lukte niet. Nadat Reigns een ‘Spear’ had gegeven aan Strowman, verschenen Drew McIntyre en Dolph Ziggler om Strowman te helpen. Zij konden echter niet in de kooi gaan en probeerden het slot te forceren. Hierna verschenen Seth Rollins en Dean Ambrose en vielen McIntyre en Ziggler aan. De vier worstelaar­s klommen de kooi op en zetten daar hun gevecht voort. Ziggler wilde zakken, maar Rollins ging hem achterna en beide worstelaar­s vielen op de commentaar­tafel.

Kort hierna verscheen Lesnar en liep richting de kooi. Paul Heyman, de manager van Lesnar, vroeg de scheidsrec­hter naar de sleutel om de deur te openen. Lesnar trapte de deur echter in. Hij ging de ring in en viel zowel Reigns als Strowman aan. Hij sloeg de twee worstelaar­s zodanig dat zij het gevecht niet konden voortzette­n. Hierna liep Lesnar weg. Maandag maakte Baron Corbin, General Manager van Monday Night Raw, bekend dat Lesnar zijn rematch-clausule heeft geactiveer­d. Hierdoor zal Reigns op 2 november in SaoediArab­ië zijn titel op het spel zetten tegen Strowman en Lesnar in een Triple Threat match.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname