Times of Suriname

Real Madrid heeft geen kind aan AS Roma

-

VOETBAL - Real Madrid is de nieuwe Champions League-campagne foutloos begonnen. In groep G werd thuis probleemlo­os gewonnen van AS Roma: 3-0. De winnaar van de laatste drie edities schoot uit de startblokk­en en had binnen tien minuten al twee grote kansen te pakken. Eerst knalde Gareth Bale recht voor het Italiaanse doel rakelings naast en daarna stuitte de door Luka Modric vrijgespee­lde Isco op de ijlings uit zijn doel gekomen Robin Olsen.

Het duurde tot de slotfase van het eerste bedrijf voordat Sergio Ramos met een kopbal weer voor enig Spaans gevaar kon zorgen. Op slag van rust was Isco wel succesvol. Hij liet de bal vanuit een vrije trap over de Romeinse muur in de lege hoek naast Olsen zeilen. Bekomen van de schrik keerden de Italianen na rust vol goede moed terug op het veld. Cengiz Under nam het Madrileens­e doel onder vuur, maar Keylor Navas tikte de bal naast.

Gareth Bale besliste het duel in de 58ste minuut toen hij met een magistrale pass van Luka Modric de diepte in was gestuurd. Met een hard diagonaal schot liet de Welshman Olsen kansloos: 2-0. Marco Asensio was dicht bij een derde treffer voor de thuisploeg, maar die kwam in de extra tijd op naam van Marinao Díaz, een andere invaller.

Overige uitslagen:

Benfica – Bayern München: 02, Shakhtar Donetsk – Hoffenheim: 22, Viktoria Plzen – CSKA Moscow: 22, Young Boys – Manchester United: 0-3.

(NOS.nl)

 ??  ?? Isco van Real Madrid probeert het leder in het doel te schieten. (Foto: Goal)
Isco van Real Madrid probeert het leder in het doel te schieten. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname