Times of Suriname

Klopp uit onbegrip

-

VOETBAL - Chelsea en Liverpool zijn goed begonnen aan de Premier League. Beide topclubs zijn bovenin de ranglijst terug te vinden en de komende week strijden beide partijen twee keer tegen elkaar: eerst in de League Cup, daarna in de Premier League. Jürgen Klopp prijst het werk van Maurizio Sarri in Londen, terwijl de Italiaan de verwachtin­gen tempert. “We gaan tegen een zeer goede ploeg spelen die al vier of vijf jaar met dezelfde manager werkt (drie jaar, red.)”, zegt Sarri, geciteerd door onder meer Goal. “Liverpool is op dit moment echt beter dan ons, zij zijn een stap verder. Bij Chelsea werken we pas veertig dagen met elkaar en door de interlandp­eriode heb ik nog minder tijd met de spelers gehad.”

Klopp stelt dat hij Chelsea absoluut bij de gegadigden voor de landstitel schaart. “Ik begrijp totaal niet waarom mensen constant zeggen dat het tussen Manchester City en Liverpool gaat. Ze vergeten dat Chelsea op een indrukwekk­ende wijze wedstrijde­n wint. Nu spelen we ook weer zaterdag tegen Chelsea”, weet de Duitser, die momenteel geniet bij Liverpool.

“We groeien stap voor stap. De club, de ploeg, alles. Hopelijk blijft het zo gaan. Ik ben geen genie. Ik wist wat het potentieel van deze club was, iedereen wist dat. We willen blijven winnen, maar we weten niet hoe lang dit nog gaat gebeuren. We hebben geen idee, dus we moeten genieten van de tijd van ons leven, totdat het mis gaat”, aldus Klopp.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname