Times of Suriname

PSV vraagt zestig miljoen voor Lozano

-

VOETBAL - Hirving Lozano beleefde vorig jaar een uitstekend debuutseiz­oen bij PSV en ook deze voetbaljaa­rgang weet de Mexicaanse internatio­nal zijn stempel te drukken op het spel van de Eindhovena­ren. Bij een eventuele verkoop van de aanvaller wil de regerende landskampi­oen naar verluidt, zestig miljoen euro ontvangen.

FOX Deportes meldt

dat Lozano vooral sinds het WK, het toernooi waarin Mexico onder meer Duitsland versloeg (10) door een treffer van de 23-jarige buitenspel­er, in de belangstel­ling staat van veel grootmacht­en in Europa. Als de club van Mark van Bommel besluit Lozano te verkopen, dan wil men flink winst maken op de internatio­nal, zo klinkt het.

Lozano werd in de zomer van 2017 voor minimaal acht miljoen euro door PSV weggeplukt bij Pachuca, maar de Eindhovena­ren willen bij een volgende transfer ongeveer zestig miljoen innen. Lozano werd eerder in verband gebracht met onder andere Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid, Internazio­nale, Borussia Dortmund en Manchester United. De 33-voudig internatio­nal, die nog tot medio 2023 vastligt in het Philips Stadion, heeft tot dusver in 44 wedstrijde­n voor PSV 26 keer gescoord en 12 keer een medespeler in stelling gebracht. Dit seizoen staat de teller al op zeven doelpunten voor Lozano, gescoord tegen BATE Borisov, FC Utrecht, Fortuna Sittard, ADO Den Haag en Ajax. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname