Times of Suriname

Bombel lijdt gevoelige nederlaag

-

ZAALVOETBA­L – Bombel leed zondagmidd­ag een gevoelige nederlaag in de strijd om een plek in de playoffs in de eersteklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Het team stond bij de rust in de Anthony Nestysport­hal wel met 3-2 voor tegen FCB 2, maar verloor uiteindeli­jk met 4-7. De winnaar staat door deze zege op de tweede plek met 37 punten uit zestien wedstrijde­n, terwijl Bombel zesde staat met 21 punten uit vijftien wedstrijde­n.

In de eerste helft maakte Bombel het FCB 2 bijzonder lastig en de middenmote­r nam zelfs in de vierde minuut een voorsprong via Severino Martin: 1-0. Het kon niet lang genieten van deze voorsprong, want twee minuten later maakte Gregg Fraser gelijk. In de zestiende minuut bracht Iseguelle Molly Bombel op 2-1, maar wederom reageerde FCB 2 snel en twee minuten later stond de 2-2. Het doelpunt kwam van Renaldo Tolud. Bombel bleef strijd leveren en vlak voor rust schoot Darryl Randus de 3-2 binnen. Hierdoor ging Bombel rusten met deze nipte voorsprong. In de tweede helft voerde FCB 2 het tempo op en liet zien waarom het dit seizoen beschouwd wordt als een van de titelkandi­daten. Tolud vond nog eens het net in deze helft, terwijl Nichael Moredjo en Kenny Watson elk twee keer het net vonden. Jayan Aside nam de enige treffer van Bombel in deze helft voor zijn rekening.