Times of Suriname

Lloris en Vorm blijven twijfelgev­allen bij Tottenham

-

VOETBAL - Hugo Lloris en Michel Vorm zijn vandaag nog niet in staat om het doel te verdedigen van Tottenham Hotspur, zo bevestigt Mauricio Pochettino. Lloris ontbrak de laatste vier wedstrijde­n vanwege een dijproblee­m en Vorm verving de Fransman in drie van die vier wedstrijde­n. Echter, vanwege een knieblessu­re moest de Nederlande­r de wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion dat weekend aan zich voorbij laten gaan en dus stond derde keuze Paulo Gazzaniga onder de lat. De Argentijn kan woensdagav­ond in het League Cup-duel met Watford ook rekenen op een basisplaat­s.

“Er is niets veranderd omdat Hugo en Michel nog steeds geblesseer­d zijn”, vertelt Pochettino in gesprek met Engelse media. “Het betekent dat Paulo gaat spelen en natuurlijk zijn Alfie Whiteman en Brandon Austin ook in de strijd.”

“We zullen na de komende dagen zien of ze klaar kunnen zijn voor de wedstrijd tegen Huddersfie­ld Town. Zo niet, dan Barcelona, zo niet Cardiff City en zo niet daarna. We kunnen niet veranderen, het proces is het proces. Ze hebben tijd nodig om te herstellen. We zullen zien wat er de komende dagen gebeurt.”

(Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname