Times of Suriname

Kabel Boyz boekt belangrijk­e zege

-

ZAALVOETBA­L Kabel Boyz boekte zondagmidd­ag een belangrijk­e zege in de tweedeklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Het won in de Anthony Nestysport­hal met 5-3 van Callwee. Door deze zege blijft de winnaar op de vierde plek met 31 punten uit zestien wedstrijde­n, terwijl Callwee blijft steken op de zevende plek met 23 punten uit zeventien wedstrijde­n. In de eerste helft waren de teams gewaagd aan elkaar en dat was te merken aan de ruststand:3-3. Rinesh Lachman van Kabel Boyz opende de score in de derde minuut, maar enkele minuten later zorgde Kevin Cairo voor de 1-1. In de dertiende minuut bracht Sergio Heesbien Kabel Boyz wederom op voorsprong, maar het duurde niet lang voordat Cairo de 2-2 binnenscho­ot. Vlak voor rust kwam Kabel Boyz via Miquel Fikki op 3-2, maar in de laatste minuut van deze helft maakte Fugill Burnett de 3-3. Ook in de tweede helft waren de teams in evenwicht, maar Kabel Boyz wist twee van zijn vele kansen om te zetten in doelpunten, terwijl Callwee steeds zijn kansen verspilde en scoorde geen enkele keer in deze helft. Rivelino Uralima zorgde voor de 4-3 in de 36ste minuut en drie minuten later zorgde Lachman voor de 5-3.