Times of Suriname

Mbappé de toekomst van het voetbal

-

VOETBAL - Luka Modric werd maandag gekroond tot de beste speler ter wereld op het FIFA-gala in Londen. De Kroatische middenveld­er van Real Madrid ontving de FIFA’s Best Award en daarmee kwam een einde aan een tijdperk, waarin Cristiano Ronaldo en Lionel Messi domineerde­n. Oud-internatio­nal David Trezeguet denkt dat er genoeg leven is na Ronaldo en Messi, en wijst naar Kylian Mbappé.

Volgens Trezeguet, oud-speler van onder meer Juventus, is de talentvoll­e aanvaller van Paris Saint-Germain de toekomst van het voetbal. Mbappé werd afgelopen zomer wereldkamp­ioen met Frankrijk en werd maandag verkozen in het FIFPro Wereldelft­al van het Jaar, terwijl de Fransman ook nog werd gekozen tot speler van de maand in de Ligue 1. Mbappé is een speler die zijn kwaliteite­n heeft laten zien bij zijn club en nationale ploeg”, aldus Trezeguet tegenover de aanwezige media. “Hij is de toekomst van het voetbal”, gaat hij verder. “Hij is de speler na Cristiano Ronaldo, na Lionel Messi. Hij is een exceptione­le speler.” Ook PSG-trainer Thomas Tuchel is een groot fan van de jonge aanvaller, maar benadrukt dat er voorzichti­g met hem moet worden omgegaan op weg naar de top. “Je moet oppassen dat hij niet teveel hooi op zijn vork neemt. Hij moet iedere dag hard blijven werken op de training, zodat hij zijn grote doelen weet te bereiken.” (VP)

 ??  ?? Kylian Mbappé werd afgelopen zomer wereldkamp­ioen met Frankrijk en werd maandag verkozen in het FIFPro Wereldelft­al van het Jaar. Oud-Frans internatio­nal David Trezeguet geeft aan dat Mbappé de toekomst van het voetbal is. (Foto: Goal)
Kylian Mbappé werd afgelopen zomer wereldkamp­ioen met Frankrijk en werd maandag verkozen in het FIFPro Wereldelft­al van het Jaar. Oud-Frans internatio­nal David Trezeguet geeft aan dat Mbappé de toekomst van het voetbal is. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname