Times of Suriname

Pogba niet langer tweede aanvoerder bij Man United

-

VOETBAL - José Mourinho heeft volgens Britse media gisteren aan Paul Pogba laten weten dat hij geen aanvoerder meer zal zijn van Manchester United. De beslissing van de United-trainer is naar verluidt, het gevolg van de moeizame relatie tussen Mourinho en Pogba.

Pogba was dit seizoen drie keer aanvoerder van de club uit Manchester bij afwezighei­d van eerste aanvoerder Antonio Valencia.

Mourinho zou niet blij zijn geweest met de reactie van Pogba na het puntenverl­ies van zaterdag tegen Wolverhamp­ton Wanderers (1-1). De 25-jarige Fransman zei toen dat hij vond dat United onder Mourinho niet aanvallend genoeg speelde. Na de eerste competitie­wedstrijd van het seizoen tegen Leicester City (2-1) zorgde Pogba ook voor ophef. “Als ik zeg wat ik wil zeggen over mijn situatie bij United, krijg ik een boete”, zei de 62-voudig internatio­nal toen na het duel.

Pogba werd in de zomer lange tijd in verband gebracht met een transfer naar Barcelona, maar dat ging uiteindeli­jk niet door.

Manchester United is niet goed begonnen aan de Premier League. De ploeg van Mourinho verloor al twee keer en staat na zes wedstrijde­n acht punten achter op koploper Liverpool. Komende zaterdag gaat United op bezoek bij West Ham United in de Premier League. (NS)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname