Times of Suriname

Atlético gaat tot 2024 verder met Ángel Correa

-

VOETBAL - De sportieve toekomst van Ángel Correa lijkt bij Atlético Madrid te liggen. De Spaanse grootmacht liet gisteravon­d via de officiële kanalen weten het contract van de 23-jarige aanvaller te hebben opengebrok­en en verlengd tot de zomer van 2024.

Correa lag oorspronke­lijk nog tot medio volgend jaar vast in het Wanda Metropolit­ano. De Argentijns­e vleugelspe­ler werd in 2014 voor 7,5 miljoen euro door Atlético Madrid weggehaald bij San Lorenzo en kwam sindsdien tot 147 officiële wedstrijde­n voor los Colchonero­s. Daarin was hij goed voor 26 doelpunten en 26 assists.

Na een acclimatis­atieperiod­e is Correa de laatste twee seizoenen uitgegroei­d tot een gewaardeer­de kracht in het elftal van trainer Diego Simeone. De achtvoudig Argentijns internatio­nal miste in het gehele vorig seizoen slechts één wedstrijd In LaLiga; deze voetbaljaa­rgang was hij in vier van de zes competitie­wedstrijde­n basisspele­r.

Correa laat weten trots te zijn op zijn nieuwe verbinteni­s. “Het geeft aan dat ik goed bezig ben. Maar ik moet hard blijven werken en mezelf blijven verbeteren. Ik ben in elk geval erg gelukkig bij deze club. Ik ben de club dankbaar en ik bevind me in een geweldige ploeg. Ik voel daarnaast de steun van de supporters. Het moedigt me aan om elke dag beter te worden.”

(VP)

 ??  ?? Atlético Madrid liet via de officiële kanalen weten het contract van Ángel Correa te hebben opengebrok­en en verlengd tot de zomer van 2024. (Foto: Goal)
Atlético Madrid liet via de officiële kanalen weten het contract van Ángel Correa te hebben opengebrok­en en verlengd tot de zomer van 2024. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname