Times of Suriname

Diego Costa geniet

-

VOETBAL - Diego Costa verliet in januari 2018 Chelsea voor Atlético Madrid na een conflict met Antonio Conte. De Italiaanse manager liet in de zomerstop al weten weinig gebruik te zullen maken van de spits, waarna de twee nauwelijks meer met elkaar communicee­rden. De aanvaller wijt zijn vertrek bij de Londenaren volledig aan Conte.

“Het was een slechte periode voor mij, maar het was niet mijn fout”, zegt de 24voudig Spaans internatio­nal in gesprek met Marca. “Men zei veel dingen, maar uiteindeli­jk zal het recht zegevieren. Kijk waar Conte nu is”, doelt de 29jarige aanvaller op het vertrek van de nu clubloze Conte bij Chelsea na de tegenvalle­nde resultaten.

“Ik verliet Chelsea op een slechte manier vanwege zijn gedrag. Diego Simeone is een trainer die eerlijk tegen mij is. Als Cholo je niet wil, is hij duidelijk en probeert hij je te helpen. Bij Chelsea was dat het tegenoverg­estelde. We wonnen met Conte en daarna stuurde hij mij een bericht om te zeggen dat hij me niet meer wilde hebben.” “Ik had de kans om terug te keren bij Atlético en er waren voor de rest geen obstakels. Maar toen ze mij vertelden dat ik weer kon gaan trainen bij het reserveelf­tal... Het was duidelijk dat ik naar Atlético zou gaan, zelfs als er andere aanbieding­en waren. Ik heb andere waarden die geld niet kan kopen”, besluit de spits van los Colchonero­s.

(VI)

 ??  ?? Diego Costa geniet van zijn periode bij Atlético Madrid, wat niet het geval was bij Chelsea.(Foto: ESPN)
Diego Costa geniet van zijn periode bij Atlético Madrid, wat niet het geval was bij Chelsea.(Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname