Times of Suriname

Kritiek op situatie bij United

-

VOETBAL De Engelse pers smult momenteel van het conflict tussen Paul Pogba en José Mourinho. Sky Sports publiceerd­e afgelopen week een filmpje van een incident op de training, waaruit blijkt dat hun verstandho­uding tot het nulpunt is gedaald. Dimitar Berbatov is niet te spreken over de huidige gang van zaken bij Manchester United.

“Als je aanvoerder of viceaanvoe­rder bent, is er niets mis mee als je gedachten uitwisselt met de manager. Maar dat moet je niet doen in de media, het helpt niemand als de argumenten zo duidelijk worden gemaakt. In het moderne voetbal zijn spelers machtig; zij zijn de sterren van de show. Het is logisch dat ze een mening hebben, maar ze moeten ondersteun­d worden. Het verrast mij dat deze situatie zo escaleert”, zegt Berbatov tegenover Betfair.

“Dit soort dingen moet binnenskam­ers houden. je Je hebt te maken met allemaal volwassene­n, spreek het uit in de kleedkamer”, vervolgt de Bulgaarse oudspits van onder meer Tottenham Hotspur en Manchester United. “Pogba moet Mourinho uitgelokt hebben, anders was hij wel viceaanvoe­rder gebleven. Deze ruzie heeft invloed op iedereen en begint zijn uitwerking te krijgen op het veld.”

“Als iemand

Manchester die wil United dat het goed doet, ben ik wel een beetje klaar met deze krantenkop­pen. Voetbal gaat om wat er op het veld gebeurt, niet om wie de grootste d*ck heeft. Het is een idiote situatie. Het is geen oplossing als een van de twee vertrekt. Mourinho is een van de beste managers ter wereld en Pogba is een wereldkamp­ioen. Als een speler niet gelukkig is, moet hij dat tegen de manager kunnen zeggen”, besluit Berbatov. (VI)

 ??  ?? De 29-jarige middenveld­er Mesut Özil heeft geen interesse in een gesprek met Joachim Löw.(Foto: ESPN)
De 29-jarige middenveld­er Mesut Özil heeft geen interesse in een gesprek met Joachim Löw.(Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname