Times of Suriname

Mourinho geeft Pogba garantie

-

VOETBAL - Paul Pogba speelt vanmiddag als Manchester United het in de Premier League opneemt tegen West Ham United, zo maakte José Mourinho gisteren op een persconfer­entie bekend. De manager en de middenveld­er lagen deze week in de clinch en een akkefietje tussen de twee, woensdag op de training, werd breed uitgemeten in de Engelse pers.

“Hij speelt morgen”, citeren verschille­nde Engelse media de Portugees, die benadrukt dat de relatie met Pogba goed is, ook nadat de Fransman het nieuws te verwerken heeft gekregen dat hij geen aanvoerder mag zijn. “Niemand heeft beter getraind dan Paul. Dinsdag, woensdag donderdag. Sommigen trainden even goed, maar niemand beter. Als ik blij ben met zijn werk, speelt hij. Zo niet, speelt hij niet”, zegt de manager.Mourinho vindt de reacties op het conflict met Pogba op de training overdreven. “Hij is een speler zoals alle anderen. Geen speler is groter dan de club. Jullie vonden het geweldig, jullie maakten er een ongeloofli­jk verhaal van. Ik ben blij dat de regels voorschrij­ven dat er slechts vijftien minuten gefilmd mag worden bij de training, een keer per maand. Geen kans dat jullie een oefening gaan zien.”

“Ik train zoals gebruikeli­jk, de camera’s maken mij niets uit. Over welke confrontat­ie hebben we het eigenlijk? Nee, ik kan jullie niet vertellen wat er is gezegd. Jullie hadden camera’s aanwezig en konden wat woorden meekrijgen. Ik geef er verder geen commentaar op, het was een gesprek tussen twee personen”, aldus Mourinho op de persconfer­entie. (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname