Times of Suriname

Terugkeer in Serie A lonkt voor Ibrahimovi­c

-

VOETBAL - Zlatan Ibrahimovi­c verliet de Europese velden eerder dit jaar toen hij Manchester United inruilde voor Los Angeles Galaxy en de verwachtin­g was destijds dat de Amerikanen de laatste werkgever van de inmiddels 37-jarige Zweed zouden worden. De kans is echter aanwezig dat de spits toch nog terugkeert in een Europese topcompeti­tie, aangezien AC Milan mogelijk een poging gaat doen om Ibrahimovi­c opnieuw binnen te hengelen.

De Corriere della Sera meldt woensdag namelijk dat i Rossoneri erover nadenken om zich in januari bij zaakwaarne­mer Mino Raiola te melden. Gennaro Gattuso heeft namelijk zijn zinnen gezet op Champions Leaguekwal­ificatie, waardoor Milan bij de eerste vier van de Serie A moet eindigen. Om voorin te kunnen rouleren hoopt de trainer in januari een nieuwe spits aan zijn selectie toe te kunnen voegen en de keuze valt hierbij mogelijk op Ibrahimovi­c.

De Zweed kent Milan namelijk goed door zijn eerdere periode in het rood-zwart, die hem tussen 2010 en 2012 56 doelpunten in 85 officiële wedstrijde­n opleverde. Na zijn vertrek uit het San Siro speelde Ibrahimovi­c nog voor Paris Saint-Germain en Manchester United, voordat een zware knieblessu­re een einde maakte aan zijn dienstverb­and in de Premier League.

De spits heeft met 20 doelpunten in 24 wedstrijde­n voor LA Galaxy inmiddels echter weer laten zien hier goed van hersteld te zijn en kan zodoende mogelijk nog een laatste avontuur aangaan.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname