Times of Suriname

Palm Boys verrast Sudhar

-

TROEFCALL Palm Boys heeft donderdag landskampi­oen Sudhar verrast bij de voortzetti­ng van de FA 2 Rum troefcallc­ompetitie, die onder auspiciën van de Surinaamse Troefcallb­ond wordt afgewerkt. Palm Boys won het duel met 7667.

Reeds in de eerste ronde was het merkbaar dat Palm Boys gebrand was om te winnen, want het nam een voorsprong van 11 punten, die later in de derde ronde werd vergroot naar 24 punten. Koppel Satish Bhagwandie­nRawi Doebar van de winnaar werd topscoorde­r van deze wedstrijd met 24 punten, terwijl koppel Glenn HalfhideRe­winder Somai van de verliezer goed was voor 21 punten.

In het andere duel in deze speelronde wist Pinto Boys nipt met 7472 te winnen van Trekkers. Het was een duel waarin de overwinnin­g beide kanten kon opgaan, maar Pinto Boys wist aan het langste eind te trekken. Koppel Jawalapers­ad SitalChati­s Naipal van de winnaar was goed voor 21 punten, terwijl ook koppel Maikel HekGerold Joseph van de verliezer goed was voor 21 punten. Verder wist B Samboys met 8781 te winnen van Jai Gandhi en Shaktie won na opgave van Openbaar Groen in de tweede ronde reglementa­ir. De competitie wordt dinsdag voortgezet met vijf wedstrijde­n. SMC speelt tegen Palm Boys, Shaktie treft ’t Hofje, Victorie is de tegenstand­er van Formula, Jai Gandhi neemt het op tegen Toppers en Kolibrie komt uit tegen Openbaar Groen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname