Times of Suriname

Sudhar komt terug van achterstan­d

-

VOETBAL - Sudhar kwam goed terug van een achterstan­d op de eerste speeldag van de eersteklas­secompetit­ie van de Livorno Sportorgan­isatie. Zondag werkte het team een 0-2 achterstan­d weg en won in het Eddy Blackmanst­adion van Welgedacht C met 3-2. Welgedacht C begon de wedstrijd goed en binnen de kortste keren had het team een ruime voorsprong. In de zevende minuut opende Raoul MoeraAwali­e de score, waarna hij die zelf vijf minuten later verdubbeld­e: 2-0. Sudhar gaf het niet op, terwijl Welgedacht C nonchalant begon te spelen. Marinjo Riedewald verkleinde in de 30ste minuut de achterstan­d naar 2-1, wat ook de ruststand was.

In de tweede helft bracht Renaldo Patra in de 66ste minuut teams op gelijke hoogte: 2-2. De wedstrijd leek gelijk te gaan eindigen, maar twee minuten voor het eindsignaa­l scoorde Riedewald de winnende treffer: 32.

In het andere treffen kon Earl van der Weerd met zijn drie doelpunten niet voorkomen dat Hindelaya de ontmoeting verloor van Interpul met 5-4. Awinash en Ian Laldhari openden de score voor Interpul, waarna Raymil Bhagirath de achterstan­d verkleinde voor Hindelaya: 2-1. In de tweede helft scoorde Van der Weerd drie keer, maar het autodoelpu­nt van Ramkoemar Adish deed Hindelaya de das om. Guytano Apai en Donovan Hok A Hin maakten de twee andere doelpunten van Interpul.