Times of Suriname

Tweede slachtoffe­r Ronaldo meldt zich bij advocaat

-

VOETBAL - Cristiano Ronaldo wordt door Kathryn Mayorga ervan beschuldig­d dat hij haar in 2009 verkracht zou hebben. Het 34-jarige model besloot aan Der Spiegel haar verhaal te vertellen, mede omdat zij nieuwsgier­ig was of de aanvaller van Juventus meer slachtoffe­rs had gemaakt. Advocaat Leslie Stovall zegt dat een tweede slachtoffe­r zich al heeft gemeld.

Stovall staat Mayorga bij in de zaak tegen de 33-jarige superster, die zelf in alle toonaarden ontkent de Amerikaans­e verkracht te hebben. De advocaat laat in een reactie aan de Daily Mail weten dat er in de afgelopen dagen een tweede vrouw zich heeft gemeld. “Ik heb een telefoontj­e gehad van een vrouw die claimt dat ze een soortgelij­ke ervaring heeft gehad”, aldus Stovall. Stovall weigerde de naam van de vrouw te geven. De advocaat heeft aangegeven, dat hij het verhaal heeft overgebrac­ht aan de politie van Las Vegas. Naar verluidt, is de tweede vrouw eveneens Amerikaan en het incident vond ook rond de vermeende verkrachti­ng van Mayorga plaats. Onlangs heeft de politie van Las Vegas een onderzoek naar vermeend seksueel wangedrag op 13 juni 2009 van Ronaldo heropend.

Mayorga stelde in uitgebreid interview met Der Spiegel dat Ronaldo haar anaal verkracht zou hebben in een hotelkamer in Las Vegas. In een gehackte e-mail aan zijn advocaat beschreef Ronaldo, die destijds net een transfer van Manchester United naar Real Madrid had afgerond, de bewuste nacht in de Amerikaans­e gokstad. “Ze zei herhaaldel­ijk ‘nee’ en ‘stop’, maar ik wilde niet luisteren”, zo klonk het. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname