Times of Suriname

Aanvangsti­jd wedstrijd tussen Suriname en BVI gewijzigd

-

VOETBAL - De aanvangsti­jd van de Concacaf Nations League kwalificat­iewedstrij­d tussen Suriname en de Britse Maagdeneil­anden (BVI) is gewijzigd. De wedstrijd zal niet om 18.30 uur, maar om 19.30 uur beginnen. Dit is definitief volgens voorzitter John Krishnadat­h van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB).

“Er waren drie tijden ‘in omloop’ bij de Concacaf en de Venue coördinato­r. Op zijn vraag ‘wat het nu is’, heeft men gezegd hij de tijd moet aanhouden die in het programma voorkomt en daar staat 19.30 uur vermeld. De Concacaf Venue coördinato­r had immers ook gezien dat hem drie tijden waren doorgegeve­n: 18.30 uur (het eind september rondgestuu­rde Concacaf match schedule), 19.30 uur (de door Suriname aangevraag­de tijd) en 20.30 uur. Men heeft dus de door Suriname aangevraag­de tijd geacceptee­rd, zonder dit aan ons door te geven”, aldus Krishnadat­h.

Volgens Krishnadat­h kan ook niet worden aangegeven, wanneer de persconfer­entie met de teams gehouden wordt, omdat de Concacaf Venue coördinato­r heeft doorgekreg­en dat BVI op 12 oktober in Suriname arriveert, terwijl de SVB kopieën van de tickets heeft waarop staat aangegeven, dat het team op 11 oktober in Suriname zal zijn. Deze stukken (ticketuitd­raai) zijn door de SVB opgestuurd. De Concacaf Venue coördinato­r gaat nu informeren of er wijziginge­n in vliegschem­a’s zijn opgetreden bij BVI.

Suriname en BVI komen op 13 oktober tegen elkaar uit in het Andre Kamperveen­stadion.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname