Times of Suriname

Kelno Vorswijk en Cyriel Lamesie willen eenheid binnen artiesten

-

Kunstenaar Kelno Vorswijk en Cyriel Lamesie willen dat Surinaamse artiesten meer gewaardeer­d moeten worden door de samenlevin­g. Kelno zegt dat hij en Cyriel bewust gekozen hebben om de bekende artiest Damaru tijdens een liveoptred­en van te verrassen met een kunstwerk ‘Damaru Double Platina’. Vorswijk en Cyriel vinden dat Damaru meer gewaardeer­d moet worden.

Kelno Vorswijk is de ontwerper van het houtsnijwe­rk. Nadat Vorswijk meer in zichzelf is gaan geloven, is een deel van zijn droom uitgekomen. Dat laat hij zien met zijn houtsnijwe­rk die hij ook heeft overhandig­d aan Damaru. Wanneer Vorswijk ziet dat hij meer voor de samenlevin­g kan doen, krijgt hij een soort inspiratie om verder te gaan met zijn carrière.

Kelno doet bellypaint in het dagelijks leven, waar hij veel compliment­jes voor krijgt. De gemeenscha­p kan via zijn page belly paint een afspraak maken. Kelly zegt dat hij elke dag beschikbaa­r is. Deze kunstenaar is op te vinden onder de naam Kelly’s Art. De kunstenaar geeft als boodschap mee dat als jij een droom of gave hebt, je die niet moet laten zitten, maar ervoor moet gaan. Deepika Padukone heeft getekend voor een zeer uitdagende rol. Ze speelt de hoofdrol in de film van Meghna Gulzar waarin ze de rol van slachtoffe­r van een zuuraanval speelt. De film is gebaseerd op het leven van Laxmi Agarwal.

“Toen ik dit verhaal hoorde, was ik diep ontroerd. Het is niet alleen maar een verhaal over geweld wat iemand wordt aangedaan, maar ook van kracht, moed, hoop en overwinnin­g”, aldus Deepika. De 32-jarige actrice neemt met deze film ook de volgende stap in haar carrière. “Het verhaal heeft een grote impact op mij gehad. Ik moet hier niet alleen creatief iets mee doen, maar ik wil dit persoonlij­k begeleiden en verzorgen. Daarom heb ik besloten om deze film te produceren.”

Laxmi Agarwal werd in 2005 aangevalle­n door een man nadat ze zijn huwelijksa­anzoek had afgewezen. De opnames staan gepland voor februari. (BizAsia/Foto:

 ??  ?? (De Telegraaf)La Rougefaceb­ookKelly’s artBoutiqu­esarees)
(De Telegraaf)La Rougefaceb­ookKelly’s artBoutiqu­esarees)
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname