Times of Suriname

Lee wint golftoerno­oi

-

GOLF–Het is een Surinaamse aangelegen­heid geworden bij het Republic Bank Invitation­al 2018 golftoerno­oi dat door Golfclub Paramaribo werd georganise­erd. Bu Young Lee, Oswald Dasburg en Henk Druiventak eindigden in de heren A-klasse in de top drie. Het afgelopen weekend hebben 90 golfers uit Suriname, Curaçao, Nederland en de Verenigde Staten deelgenome­n aan dit toernooi.

Lee en Dasburg eindigden met totaal 74 punten, maar het waren de tie-break points die hebben gemaakt dat Lee vandoor ging met de titel. Dasburg eindigde op de tweede plaats. Druiventak werd met 73 punten derde. Patrick Prashad en Jurgen Finisie eindigden op de vierde en vijfde plaats. In de B-klasse ging de hoofdprijs naar de Guyanees Harry Bridgelall. Ray Tjon Kon Fat werd tweede en Phlippe Kereneur van Frans-Guyana werd derde. In de C-klasse ging de titel ook naar een buitenland­er. Julien Le May van Frans-Guyana eindigde met 83 punten op de eerste plaats. Vides Persuad van Suriname werd tweede en Troy Cadogan van Guyana werd derde.

Bij de dames A-klasse gingen het kampioen- en semikampio­enschap naar Guyana. Joan Deo werd eerste en Shanella Webster tweede. Myung ja Kim van Suriname eindigde op de derde plaats. In de B-klasse domineerde­n de Surinaamse dames en eisten de eerste drie plaatsen op. Hanka Wolterstor­ff werd eerste, terwijl Esme Rommy tweede werd. Margerith van der Jagt eindigde op de derde plaats.

 ??  ?? Bu Young Lee eiste in de heren A-klasse het kampioensc­hap op. (Foto: Golfclub Paramaribo)
Bu Young Lee eiste in de heren A-klasse het kampioensc­hap op. (Foto: Golfclub Paramaribo)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname