Times of Suriname

Tina Turner had minder seks door pruiken en haarstukke­n

-

succes Maar deze jongeman staat niet stil en kijkt ook naar de toekomst, vooral de mogelijkhe­den met digitale media. In een recent interview vertelt hij dat hij onder de indruk is van de mogelijkhe­den op de verschille­nde platformen. “Digitale media is de toekomst. Je ziet een enorme groei op dat gebied. Ik zie ontzettend veel mogelijkhe­den. Het lijkt mij geweldig om iets te doen in de trend van Sacred Games. Ik was zeer onder de indruk van deze serie. Het heeft ons naar een compleet nieuw niveau gebracht.” Op dit moment heeft hij nog geen aanbieding­en gehad. “Ik heb nog geen aanbieding gehad. Maar wanneer er een interessan­t aanbod komt, zal ik dat zeker niet weigeren”, aldus Varun. (Bollywood/Foto: ScoopWoop) In haar nieuwe boek My

Story vertelt Tina Turner openlijk over haar seksleven. Zo zegt de zangeres weleens een jaar geen seks te hebben gehad, omdat ze bang was hoe haar eventuele bedpartner­s op haar haarstukke­n en pruiken zouden reageren. Dit meldt Page Six.

“Ik ben nooit een vrouw geweest die altijd maar seks moest hebben. Er zijn zelfs tijden geweest dat ik heel lang celibatair geleefd heb en dat had mede te maken met mijn pruiken. Hoe makkelijk en prettig die ook waren, ze bezorgden me ook stress. Dan raken ze verliefd op Tina Turner met haar mooie haar, maar worden ze wakker naast een onopgemaak­te Anna Mae, ” aldus de zangeres, wier echte naam Anna Mae Bullock is. “Ik was bang dat ze teleurgest­eld zouden zijn in de persoon die ik normaal gesproken ben.” Voor haar huidige echtgenoot Erwin Bach maakte dat niet uit; het was liefde op het eerste gezicht tussen hen. “Ik ben nooit een seks gedreven persoon geweest en na mijn eerste huwelijk met Ike was seks al helemaal niet meer belangrijk voor me. Maar toen ik Erwin ontmoette sloeg mijn hart over. ”

De seks die Tina had met Ike in haar eerste huwelijk was allesbehal­ve prettig. De zangeres vergelijkt het met ‘een vorm van verkrachti­ng, vergezeld door mishandeli­ng’.

(De Telegraaf/

Foto: ew)

 ??  ?? Love
Love
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname