Times of Suriname

Transfer Modric naar Inter onmogelijk

-

VOETBAL - Luka Modric werd afgelopen zomer nadrukkeli­jk in verband gebracht met een transfer naar Internazio­nale. De Kroatische middenveld­er bleef echter ‘gewoon’ bij Real Madrid. Piero Ausilio, sportief directeur bij i Nerazzurri, bevestigt dat Internazio­nale in januari de transferma­rkt opgaat, maar acht de komst van Modric onmogelijk.

“We hebben een sterke selectie. Op dit moment zijn we aan het scouten, er worden veel wedstrijde­n bekeken. Ik ben ervan overtuigd dat de door ons bekeken spelers iets kunnen toevoegen aan onze selectie. Het is onmogelijk om Modric in januari binnen te halen, maar we weten waar we moeten kijken. In de komende transferwi­ndow is het belangrijk­ste dat we de selectie voorzien van een kwaliteits­impuls”, zegt Ausilio in gesprek met Sky Italia.

Josep Guardiola verwijst de geruchten over een eventuele transfer van Modric naar Internazio­nale naar het rijk der fabelen. “Dit is wat we ‘Fantasy Football’ noemen. De markt is nu gesloten, dus het heeft weinig zin om over een mogelijke transfer voor volgend jaar te praten”, tekenen verschille­nde Spaanse media op uit de mond van de manager van Manchester City.Een andere speler die afgelopen zomer in verband gebracht werd met een transfer, is Mauro Icardi. De 25-jarige spits bleef Internazio­nale trouw en praat momenteel met de club over contractve­rlenging, zo bevestigt Ausilio. “We werken eraan, dat hoeven we niet te verbergen. We hebben met elkaar om de tafel gezeten, maar hebben geen haast”, stelt de sportief directeur van Internazio­nale. Het huidige contract van Icardi loopt nog tot medio 2021. (VP) VOETBAL - De 3-0 nederlaag tegen Oranje is in Duitsland erg hard aangekomen. Nu de matige resultaten na het voor Die Mannschaft mislukte WK van afgelopen zomer aanhouden, neemt de kritiek op bondscoach Joachim Löw verder toe. Lothar Matthäus plaatst zijn vraagteken­s bij enkele keuzes van de 58-jarige oefenmeest­er.

“Waarom spelen er constant jongens die compleet uit vorm zijn? Waarom worden spelers op posities gezet waar ze bij hun club helemaal niet spelen? De basis waarop Löw vertrouwt en die iedere trainer graag zou hebben, functionee­rt momenteel niet naar behoren. Ze kampen bij hun clubs met problemen en dat zie je terug in het Duitse elftal”, zegt Matthäus in gesprek met Sky Deutschlan­d.

De oud-internatio­nal haalt spelers als Manuel Neuer, Jérôme Boateng, Mats Hummels, Toni Kroos en Thomas Müller aan als voorbeelde­n. “Zij zijn de meeste ervaren spelers, maar hebben

 ??  ?? Internazio­nale wilde zich in de zomer versterken met Luka Modric, maar tot een transfer kwam het niet. In januari zal Internazio­nale wederom op de transferma­rkt gaan, maar de Italianen zullen niet azen op Modric. (Foto: Goal)
Internazio­nale wilde zich in de zomer versterken met Luka Modric, maar tot een transfer kwam het niet. In januari zal Internazio­nale wederom op de transferma­rkt gaan, maar de Italianen zullen niet azen op Modric. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname