Times of Suriname

Zeven worstelaar­s naar Barbados

-

WORSTELEN - De zeven worstelaar­s die naar Barbados gaan om deel te nemen aan de Barbados Beach Cup zijn bekend. De Surinaamse Worstel Federatie (SWF) organiseer­de afgelopen weekend het Kwatta Beach Wrestling Fest op het Kwatta Sportcompl­ex. Er is geworsteld in zeven categorieë­n. De kampioenen hebben zich geplaatst voor de Barbados Beach Cup & Freestyle Games 2018, die op 3 en 4 november gehouden zal worden.

Dit is het

grootste

beachworst­eltoernooi ooit gehouden in Suriname. Er stonden 30 partijen op het programma. Kwalificat­iewedstrij­den in elke categorie moesten de kampioen en semikampio­en bepalen. In de 90+ kg-klasse werd Marciano Tsang van worstelver­eniging Commewijne kampioen en Sherwien Kalidien werd semikampio­en. In de -90 kg-klasse werd Fernando Ghoerahoe kampioen en Arun Bihariesin­gh semikampio­en, terwijl Micha Willems het kampioensc­hap pakte in de -80 kg-klasse. Akshay Mohan werd in deze klasse semikampio­en. In de -70 kg-klasse werd Nawien Bepat kampioen en Ghanshaam Ramcharan eindigde op de tweede plaats.

Ook drie jeugdigen zullen gaan naar Barbados en dat zijn Stephan Brunings (1617 jaar tot 70 kg), Sercinio Sabajo (16-17 jaar tot 60 kg) en Sahil Satram (14-15 jaar tot 60 kg). De Surinaamse Worstel Federatie zoekt nog naar middelen om de afvaardigi­ng rond te krijgen.

 ??  ?? Een beach-worstelpar­tij tijdens het Kwatta Beach Wrestling Fest op het Kwatta Sportcompl­ex.(Foto: Rakesh Parag)
Een beach-worstelpar­tij tijdens het Kwatta Beach Wrestling Fest op het Kwatta Sportcompl­ex.(Foto: Rakesh Parag)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname